Äntligen jul

Årets julgran är den finaste vi haft på många år. Ska se "It's a Wonderful Life" – den ultimata julfilmen – och naturligtvis "Nightmare Before Christmas" och om "Ensam hemma" visas i någon kanal i helgen kommer jag inte missa den heller. Årets julskiva är Michel Legrands där Rufus Wainwright, Carla Bruni och Iggy Pop m fl sjunger julsånger med underbara stråkarrangemang. Förra årets med Pink Martini är också fin. Eftersom mitt läsprojekt är Sean Wilentz 800-sidiga (glad om jag hinner halva)  "American Democracy" om USA under 1800-talet och kampen för demokrati så tänker jag komplettera med en enkel gammal Maigret (har en del olästa med snygga omslag i bokhyllan). That's it. Nu stänger jag ytterdörren och bloggen. God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.