Resultat

Här kan du läsa min artikel om Patrick Modiano i dagens Expressen. Fanns många tankar som jag inte fick plats med. En som jag hoppas någon annan kanske vill utveckla är det intressanta, och kanske överraskande, släktskapet mellan Patrick Modianos och Klas Östergrens författarskap, mellan den fördolda historien i Frankrike och den i Sverige. De har olika stil, men delar intresse för det som sker bakom fasaderna, de oklara sambanden, minnena, skuggspelen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.