Bonniers nya ordning

I dag publicerar Expressen kultur en artikel där jag ställer frågor om nyordningen på Bonniers dagstidningar. De enskilda tidningarnas självständighet har sedan i oktober i praktiken avskaffats. Expressen, DN och DI tillhör nu samma "affärsområde" med gemensam ledningsgrupp. Expressens chefredaktör har devalverats till utförare. Den nya ordningen har stora konsekvenser, men har knappt uppmärksammats alls. Den borde väcka debatt. Läs artikeln här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.