Paus

Det har varit trögt att blogga de senaste veckorna. Men blogga gör jag för det är kul – inget annat. Så nu blir det uppehåll ett tag. Jag behöver koncentrera mig på att få klart min bok om Herbert Tingsten. Manus ska lämnas till Bonniers 1 september. Det är möjligt att jag får tillbaka blogglusten senare i vår, annars stänger jag nog ner till 1 september. Men självklart fortsätter jag lägga ut alla mina artiklar i "textarkivet". Sorry för avbrottet, men jag ogillar bloggare som bara skriver enstaka poster med oregelbundna mellanrum, bättre att pausa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.