Segern

Så här skrev jag för Expressen kultur efter att valet var avgjort. Sedan var vi några som gick till Vita huset och hojtade lite, gjorde high five med glada washingtonians, drack champagne på en bar där alla visslade, applåderade och skanderade Four more years när Obama höll sitt tal (som var bra!). Det var en stor natt. Det är en förödande smäll för republikanerna. Då kom också nyheten att en kanske fler delstater sade ja till same sex marriage i folkomröstningar – ett stort genombrott i USA. Nu ska jag äta frukost och sedan lyssna till olika eftervalsanalyser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.