Uträknade

I dag skriver jag i Expressen om dagstidningarna som ett vitt rum. Jag har helt enkelt räknat journalistbylines med så kallad invandrarbakgrund under en vecka. Resultatet var värre än jag kunnat föreställa mig, även om jag anade, det var ju därför jag började räkna.

"Bekräftar nyhetsjournalistiken, genom vilka det är som tillåts skriva, fantasin om det helvita snöglobslandet Sverigedemokraterna försöker frammana? Luras jag till att knäppa av det mångkulturella samhället — rösterna och skratten på pendeltåget — när jag kliver in i dagstidningarnas värld?"

Läs här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.