Läs det här

I dag skriver Åsa Linderborg om Tingsten och dagens liberaler i Aftonbladet. Det ska ni läsa.

Den som vill kan också läsa min ledare i Dagens arena där jag ifrågasätter den liberala kritik som riktas mot antirasismen. Det är väldigt kort och summariskt, eftersom ledarna inte får vara längre. Men jag kommer återkomma längre fram i vår i andra sammanhang, Sydsvenskan har redan bett mig skriva, med artiklar där jag kommer försöka utveckla mina synpunkter. 

Egentligen hade jag tänkt skriva ledaren om hungerstrejken på Guantánamo, som inga svenska nyhetsmedier verkar uppmärksamma. Den har nu pågått i två månader. För några dagar sedan skrev James Carroll bra i Boston Globe om America´s Moral Failure. Den är värd att läsa. Han gör också den självklara kopplingen till drönarkrigets utomrättsliga avrättningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.