Ekeroth på krogen

Jag kunde inte låta bli att skriva ledare på Dagens arena om Kent Ekeroths missöden i Stockholms krogvärld. "Varför ska restaurangägare nödvändigtvis tolerera en järnrörsman vid bardisken?" och "Oavsett vilken version som stämmer bäst uppfattar nog de flesta händelsen som ett statement från Nosh an Chow: rasism och kvinnoförakt är inte välkommet hos oss. [ … ] Nästa helg är kanske köerna på Norrlandsgatan ännu längre." Läs mer här.

Jag såg att Ekeroth på sin blogg berättar att barpersonalen på en anna krog, Marie Laveau på Horsngatan, vid ett tidigare tillfälle vägrat servera honom. Baren på Marie Laveau är bra. Men det var länge sedan jag var där. Blev genast sugen att gå dit igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.