Vitboken

Jag laddade ner regeringens vitbok om romerna en timma efter att den släpptes i förmiddags. Sedan läste jag hela dagen. Den är svår att släppa. Förfärlig och upplysande. Jag har anat, men inte vetat. Varför har jag inte gjort det? Vitboken borde nomineras till Augustpriset. Sedan skrev jag ledare om den till morgondagens Dagens arena.

Och här hittar du den färdiga ledaren.

Såg att Johan Croneman skrev om SVT:s underbara Vicious i dag. Jag gillar aldrig sit coms. Men Vicious är hejdlös. Två gamla bögar som lever för att vara maximalt elaka mot varandra. Många repliker är egentligen rätt platta, men de sätter dem med perfekt tonläge och timing. Söndagar 21.45. Missa inte nästa avsnitt.Samma skämt varje gång. Men alltid lika oväntat roliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.