Svart låda

Kommer utredarna någonsin få tag på de svarta lådorna från Malaysia Airlines störtade plan? Jag ser för mig hur de försvinner bort i ett enormt stort lager i någon avlägsen rysk stad, precis som den heliga arken försvann i slutscenen av "Jakten på den försvunna skatten".

För övrigt börjar kriget i östra Ukraina påminna läskigt mycket om det i Bosnien. Nu med Putin och Moskva i samma roll som Milosevic och Belgrad hade då. Jag hör i radion hur det talas om förhandlingar och kompromisser. Jag vet inte. Men jag börjar undra om man verkligen ska kompromissa med sådana som "separatisterna" i Ukraina. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.