Inte som jag tänkt

Jag har verkligen grubblat över hur jag ska rösta i dag. Det blev inte som jag först bestämt, och skrev om för någon dag sedan. På väg till vallokalen bestämde jag mig till sist för Fi. Det kanske blev en bortkastad röst, men det känns som jag gjorde helt rätt. Jag tror en stabil röd-grön regering är helt osannolik om inte Fi kommer in i Riksdagen.

Men i kommunal- och landstingsvalen röstade jag naturligtvis på S, precis som jag brukar göra.

Nu ska jag lägga mig på sängen och läsa Ingela Linds bok Blod i salongerna — om sex, primitivism och längtan efter det naturliga. Det ska bli roligt. Jag har länge sett fram mot att göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.