Kulturminister?

På radion spekuleras det om vem som ska bli ny kulturminister. En massa kända namn paraderar förbi. Jag anser att valet är självklart: David Karlsson. Han var sekreterare i den senaste stora kulturutredningen men hoppade av med buller och bång. Sedan skrev han i stället en egen utredning En utredning. Pengar, kosnt och politik som naturligtvis var mycket bättre än den statliga. Han har varit med att bygga upp verksamheten runt Nätverkstan i Göteborg och är välkänd i hela "Kultursverige", men kanske inte utanför. Han skulle bli ett bra statsråd. Men Stefan Löfven läser väl inte min blogg …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.