Affären Rask

I dag skriver jag kort kommentar om affären Hugo Rask på Expressen kultur, bl a så här: "I upprörda reaktioner har tigandet nu försvarats som omsorg om det Litterära Verket. Säkert ville en del också skydda kulturmannens heder. Men var ligger en journalists lojalitet? Eftersmaken är sur. Kulturjournalisterna verkar, i det här fallet, gjort samma fel som de ofta anklagat sportjournalister för att göra: man tiger för att skydda en verksamhet man känner lojalitet med." Läs hela här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.