Dramat tätnar

SD försöker pressa Socialdemokraterna att bryta samarbetet med MP. Och nu riktar även de borgerliga partierna sitt artilleri mot MP. Är det en tillfällighet eller ett tecken på hur SD nu försiktigt lirkas in som stödparti till en ny borgerlig regering? De borgerligas hyckleri är monumentalt. För bara några år sedan skrapade de med fötterna framför MP:s språkrör för att locka över dem till nära samarbete. Att de inte ska få vara med i pensionsgruppen är ju uppenbart nonsens och uteslutande maktspel. Utvecklingen pekar mot det jag spekulerat om tidigare: att regeringen faller och de borgerliga tar över igen, men den här gången med SD som mer klargjort stödparti än under de senaste fyra åren. Motbjudande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.