Ledighet

I dag hade Dagens arena min sista ledare på ett tag, om hur sommaren anlände med en svärm av politiska moralismer. Jag ägnade dagen åt möte med den jämställdhetspolitiska utredningen där jag av oklar orsak är inblandad som expert (lite konstigt, min expertkunskap är mager). Men nu är det semester. I morgon åker vi till Tyskland. Bloggen tar ledigt, men är möjligen tillbaka i mitten av juli. Under våren har den haft runt 20 000 besökare i veckan. Fantastiskt och obegripligt. Jag hoppas att ni allesammans får en bra sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.