Uppmuntran

För första gången på årtionden har jag svårt att upprätthålla en grundläggande optimism om läget. Socialdemokraterna, EU, den nya konservatismen, IS ochj den revolutionära islamismen. Det gäller att notera allt som kan peppa. I senaste Expo hittade jag två spdana notiser. I en påminde de om SOM-undersökningarna som i år visade att betydligt fler i Sverige oroar sig för ökad främlingsfientlighet än för ökad flyktinginvandring. I en annan hade de grävt fram info om ordensällskapet Lidskjalft från Lund 1990.  Ordensbröderna  hade naturligtvis speciella namn. På deras gamla hemsida har Expo hittat Dvärgen Söder och Thorfinn Rumpsmiskare. Dvärgens egentliga förnamn var Björn. Rumpsmiskaren var med all säkerhet Jimmie Åkesson.

Sedan en tid är jag stödprenumerant på Expo. Jag betalar en mindre summa avrje månad. Fler borde göra det. Expo behövs. Kolla deras hemsida och anmäl er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.