Samsom – Merkelplanen

I dag har Dagens arena en något alarmistisk ledare av mig om planen att "byta" flyktingar med Turkiet. Sent i går hörde jag att EU-kommissionen försäkrar att massdeortationer inte kommer förekomma. Jag tror på kommissionen och parlamentet i den här frågan, där finns åtminstone viss rättsmedvetenhet — men inte på medlemsländerna. I den ursprungliga idén ligger stora deportationer som en möjlighet. Läs också Spinelligruppens brev till EU:s regeringar och parlament, och skriv samtidigt under deras federalistiska upprop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.