Uppmuntran

En mörk dag för Europa. Och jag är rädd att det kommer fler. Åker till Bryssel och Paris om två veckor, känns just nu en aning skärrat. För att få lite uppmuntran föreslår jag att ni läser en klok artikel av statsvetaren Clara Sandelind i dagens DN om att det inte nödvändigtvis finns någon motsättning mellan välfärdsstaten och invandringen. Hon ansluter sig till det jag kallar en kosmopolitisk syn på staten. Känns bra att läsa en dag som den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.