Äntligen

Nu är min nya hemsida äntligen på plats. Jag har saknat bloggandet, men har å andra sidan haft så sjukt mycket att göra nu i höst att jag nog ändå inte hade hunnit. I fortsättningen kommer mina publicerade artiklar och blogginlägg hamna här, fortfarande i kronologisk ordning förstås, men blandade med varandra. Jag gillar inte det. Men kan inte göra nåt åt det. Den plattform jag använder fungerar helt enkelt så och jag var av olika skäl tvungen att byta från den gamla. De närmasre dagarna kommer jag helt enkelt lägga in alla artiklar jag skrivit sedan i midsommar, och sedan ska jag få fart på bloggskrivandet igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.