Lyckad operation

I dag ska jag hämta korrekturet på min nästa bok, Är vi framme snart? Drömmen om Europas förenta stater. Ska bli skönt att läsa igenom manuset för sista gången. Jag tycker allt avslutande pyssel med en bok är roligt och lättsamt. Den kommer ut i april. Första offentliga mötet om den är redan onbokat på NK:s bokhandel 5 april.

I bokens bakgrund finns berättelsen om hur jag för några år sedan förlorade en stor del av min syn. Tanken är att med den förstärka bokens övergripande tanke att rädslan återigen kidnappat Europa.

Men i december gjorde jag en gråstarrsoperation i det fortfarande fungerande vänsterögat. När jag för några veckor sedan kunde få nya glasögon anpassade till läget efter operationen visade den sig ha blivit oväntat framgångsrik. Jag ser bättre än någonsin sedan synen gick åt helvete. På grund av glaukom kommer synen så småningom slockna även i vänsterögat, men nu är utgångsläget så mycket bättre att jag fått flera år extra innan det gråa tar över.

Jag tar det som ett omen. Nu kommer den politiska utvecklingen att vända.

2 reaktioner på ”Lyckad operation

  1. Vad glad jag blir att höra det. Tycker så mycket om dina texter och den persona de uttrycker: alltid ödmjuk, grubblande, empatisk. Önskar dig allt gott.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.