Konservativt stridsrop på Sergels torg

Jag passerade den brutna flaggstången på Sergels torg i dag. Jag fylldes av starkt obehag. Det är ju ett monument över en sverigedemokratisk samtidskänsla, ett konservativt och nationalistiskt stridsrop i gammal patriarkal anda. Den normalt styva och upptända stången har slaknat. Fanan slokar som om den skändats av kulturradikala landsförrädare som gjort nationen svag. Sven Hedin skulle känt igen sig.  Att sverigededemokrater inte fattar poängen avslöjar deras brist på intellekt, fantasi och känsla för hemlandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.