Tillbaka till DSK

Dominique Strauss-Kahn verkar länge ha samlat ihop till polisingripandet 14 maj på flygplatsen utanför New York, då han fördes till arresten misstänkt för sexuellt övergrepp. Det verkar inte ha varit första gången han använde egen makt för att få sex.  I nya New York Review of Books skriver Edward Jay Epstein en annan berättelse om vad som kan ha hänt på rum 2806. Var det en set up? Någon som såg hans sexmagalomani och satte in stöten just där för att fälla honom? Den som längtar efter konspirationsteorier där trådarna leder till Nicolas Sarkozy bör läsa. Om det finns någon sanning i artikeln, och jag antar att samma uppgifter redan cirkulerar i franska medier, är nog inte sista kapitlet skrivet i affären DSK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.