Tvärstaden presenterar sig

Jag har skrivit om den lilla informella "samtalsgruppen" Tvärstaden som bildats under vintern. Vi är en krets vänner och bekanta som i all enkelhet börjat äta middagar och prata storstadspolitik. I dag publiceras några av oss en första artikel på debattsidan i Dagens nyheters Stockholmsbilaga, om Husby och trafiksepareringen. Det är några i Tvärstadsgruppen som skrivit. Konstellationen kommer presentera sig fler gånger, på andra sätt och med andra namn längre fram under året. I den ingår arkitekter, stadsforskare, journalister och andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.