Nu åker vi

Sandy satte stopp för första delen av Arenagruppens studieresa till USA. Men i morgon bitti åker vi. Tyvärr missade vi inplanerade möten med aktivister i New York. Nu blir det Washington och södra Virginia i stället. Vi åker med lite olika flighter. Jag drog värsta nitlotten: Stockholm – Köpenhamn (uppehåll tre timmar) – Reykjavik – Washington. När vi kommer fram kommer jag vara död. Men jag har med Iris DeMents nya cd i telefonens spellista. Virginia är ju Södern och då blir hennes sånger bra soundtrack. (Till New York hade jag valt MFSB, förstås). Jag är en av flera reseledare och ansvarig för delar av programmet. Men jag hoppas hinna blogga från resan. Jag kollade just de senaste opinionsmätningarna. Jag tror Obama trots allt vinner. Romneys medvind verkar somnat in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.