Söndagsläsning

I dag skriver Guardians utrikesredaktör Peter Beaumont om de senaste avslöjandena från Snowden, om samarbetet mellan UK och USA. Redan för några år sedan kom en av EU-parlamentets kommissioner samarbetets enorma omfattning på spåren i en rapport. Snowden har bevisat att misstankarna stämde.  Läs hans artikel. Den här frågan är för viktigt för att släppa.

En annan skandalös fråga som inte får försvinna bort i det allmänna nyhetsflödet är hungerstrejkerna på Guantanamo. De fortsätter. 2/3 av fångarna strejkar. Många av dem tvångsmatas under brutala förhållanden. Guardian påminner om läget i dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.