Revolutionens slutpunkt?

Revolutionen maldes först sönder av Mursis dåliga konstitution och det odemokratiska sättet han pressade genom den. Sedan förrådes den när stora delar av oppositionen uppmuntrade, accepterade och välkomnade militärkuppen. Dagens rapporter från Kairo påminner om Mubaraks tid, åren före revolutionen.  Man ska aldrig lita på generaler — inte i Egypten, inte i Sverige, ingenstans. Nu verkar staten sluta sig, igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.