August

Augustpriset? Jag hoppas på Lena Anderssons kärleksroman (svår att glömma) i romanklassen, med Athena Farrokhzad som outsider. Och som fackbok gäller nog Lena Sundströms (den enda jag läst av de nominerade). Har haft Bea Uusmas bok liggande ett tag, är väldigt sugen att läsa, när jag får tid kan den säkert också bli min vinnare.

Om mina favoriter vinner går båda prisen till författare utgivna på Natur & kultur. Förläggaren Richard Herold har lyckats förvandla ett rätt grått förlag till ett av landets bästa och mest statusladdade. Jag borde inte vara förvånad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.