I stillhet

Min påsk blev stilla. Jag opererades akut i onsdags för näthinnelossning på höger öga. Fick åka hem på skärtorsdagen. Långfredagen blev svår. Men på påskdagen och i dag har svullnaden börjat gå ner. Jag kan ännu inte läsa, måste hålla mig i viss stillhet och är hänvisad till radio och musik. Synen kommer förhoppninsvis långsamt återkomma. Om knappt två veckor får jag veta om operationen lyckats. Tills dess blir bloggandet nog knapphändigt. Det är med möda jag skriver det här. Läget förvärras av att min andra öga sedan tidigare har en synnedsättning som inte går att korrigera ordentligt.

I morgon skulle jag deltagit i en stor debatt på ABF-huset om Stockholms fötätningspolitik som jag sett fram mot. Den och annat har jag nu tvingats ställa in. Jag skulle också åkt i Europa i maj för nästa bok. Det har jag nu skjutit upp till hösten. Trist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.