Dåliga nyheter

I helgen gick näthinnan återigen sönder på ena ögat. Jag opererades omedelbart och är hemma igen. Jag känner mig fysiskt bättre än efter förra operationen för fem veckor sedan. Men läkarnas besked kom som en chock jag kommer behöva lång tid att försona mig med. Jag kommer tvingas leva med en ordentlig synnedsättning. Hur mycket vet ingen ännu. Det blir ny operation i höst och då kommer delar av synen att återvända. Eftersom jag sedan tidigare har en skada på andra ögat vet jag just nu ingenting om hur mitt liv kommer bli eller hur det går med min yrkesverksamhet. Det enda jag vet är att allt från och med nu är väldigt annorlunda. Det viktiga nu är att försöka bevara något slags hopp och vilja så jag kan ställa om och hitta rätt i det nya diset.

Jag röstade i går. Och för en gång skull på ett parti som gjorde ett fantastiskt bra val: MP. Det glädjer mig att MP och FI gick bra. De står för en vänster som inte blickar tillbaka och börjat förstå europatanken och EU. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.