Dyster sommarmorgon

I Turkiet föreslås att kvinnor inte ska få skratta på offentlig plats. I Frankrike är de förbjudna att bära heltäckande slöja på offentlig plats. I Riksdagen föreslår SD att svenska konstnärer som gör "fel" saker ska fängslas. I Ungern har premiärministern stolt förklarat att han ogillar demokratin. I Ukraina accepterar övergångsregeringen en nazistisk frikår som del i försvaret. Det är den nationella konservatismens anda. Alla samlas de sedan i Kreml hos sin egen sugardaddy. (Ja, med undantag för de ukrainska frikårerna, men dom beundrar säkert Putin, dom också, men i hemlighet).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.