Slutsats

Det är svårt att förstå vad Åsa Linderborg egentligen menar med sina ändlösa trassliga artiklar om Stalin och Röda armén under andra världskriget. Men det här är min slutsats: Hon anser att kritik av Stalin och den kommunistiska terrorn, under och efter krigsåren, innebär ett ställningstagande för en nazitysk seger. Den som vägrar visa tacksamhet mot Stalin drömmer i själva verket om en allians med Hitler. Så enkel verkar trasslets kärna vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.