Antingen decemberöverenskommelsen eller SD

Sören Gyll ansluter sig till rasseturisterna, de som tar rygg på SD och blir fellow-travellers. Det bästa med den debattartikel han och två andra skrivit på Di är klarspråket. Att säga nej till Decemberöverenskommelsen innebär att man vill samarbeta med SD. Bland moderater som är emot DÖ sägs det sällan klart ut.

Anna Kinberg Batra står i ett viktigt vägskäl. Ska hon fullfölja Fredrik Reinfeldts hållning eller välja Anders Fogh Rasmussen? Det avgör om Sverige ska fortsätta vara moderna eller bli ett Danmark.Valet ligger hos Moderaterna. Man kan bli rädd för mindre.

I debattartikeln läser jag också att "Svenskt välstånd bärs upp av företagare och entreprenörer". Herregud. Att de kan komma undan med sådan okunnighet. Vet de så lite om hur samhällen fungerar? 

För övrigt ansluter jag mig till de som vill ha tyst på bibblan. Att det ska slamra, skvallras och drickas kaffe mellan bokhyllorna är mest det vanliga entreprenörspladdret från folk som skräms av litteraturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.