Juluppropet

I dag presenterade Sveriges Kristna Råd sitt Julupprop för en återgång till en mer human migrations- och flyktingpolitik. Uppropet finns att läsa här. Försök hitta till en kyrka för att skriva under. Det är viktigt. Minns Påskuppropets betydelse för amnesti för många papperslösa och i striden om de apatiska barnen för några år sedan. Sätt press på regeringen. Visa att den tysta opinionen är stark. Ge ledarskribenterna på Expressen och GP anledning att gnissla tänder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.