Så fel det kan bli

När jag läste min artikel i Expressen i dag i tryck ”Vattendelaren” slog jag mig för pannan. Jag hade tänkt helt fel i en mening. Jag måste göra en rättelse. Annars kommer jag inte sova i natt. Jag skrev att högern delats inför konservatismens tredje våg och den nya nationalismen: Lööf mot Åkesson. Det ska naturligtvis vara Lööf mot Kinberg Batra. Annats blir det helt fel i förhållande till vänsterns delning som jag exemplifierade med Mélenchon mot Hamon. Det är ju Åkesson/Le Pen de förhåller sig till. Som det står nu kan man dessutom tro att jag jämställer Mélenchon och Åkesson. Det skulle ju vara helt galet. Jag vet inte om du som läser får någon rätsida på mitt trassel. Men det var viktigt att rätta mig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.